Wat leuk om je op mijn site te ontmoeten! Ik ben Roos Brouwer en ik ben al vanaf 2011 werkzaam in mijn eigen praktijk. Daarnaast leid ik nieuwe therapeuten en coaches op bij Ananta Opleidingen. Ik geef daar het vakgebied Archetypische Psychologie en ik heb een grote passie voor de symboliek van het leven. En voor mij is er niets mooier dat mensen te begeleiden in hun reis naar balans, zelfkennis en geluk.

Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol het is om een persoonlijk traject aan te gaan met een therapeut of coach:

Uit boeken leren bleek niet mijn talent en nadat ik vast gelopen was op de universiteit, heb ik mijn eerste coach traject gedaan om te ontdekken wat ik dan wel kon gaan doen met mijn leven. Een combinatie van mijn talenten en praktische overwegingen bracht me via diverse banen naar de ICT. Een leuke baan waar ik verandertrajecten begeleidde, maar waar ik ook veel stress ervoer. Er was altijd een druk om meestal te krappe deadlines te halen. Ik belandde in een burn out en toen begon er een moeizaam traject naar gezondheid. Ik doorliep meerdere trajecten, deed diverse zelfontwikkelingscursussen, maar kwam tot de conclusie dat zolang ik niet echt mijn passie ging leven, ik telkens opnieuw opbrandde. En mijn passie begon toen al wakker te worden: Ik wilde zelf met mensen werken! En tijdens mijn opleiding bij Ananta werd dat alleen maar sterker, zo sterk zelfs, dat ik daar ook ben gaan lesgeven. En zo heb ik heel veel oude universele kennis kunnen doorleven en mijn eigen wijsheid kunnen ontwikkelen. 

“Je kunt de ander daar brengen waar je zelf geweest bent” is de belangrijkste quote van mijn leven. Ik heb de afgelopen jaren een flinke reis met mezelf gemaakt, Mentaal, Emotioneel, Lichaamlijk en Spiritueel. Ik ken de weg in het collectieve onderbewustzijn en ik begeleid je graag op jouw reis, zodat jij ook je eigen wijsheid kunt ontwikkelen.